Locatie

Sporthal Eeklo
Burg. Lionel Pussemierstraat 157
9900 Eeklo

Timing

Start: 21u
Einde: 4u

IN=IN, OUT=OUT

Vanaf dit jaar werkt ons evenement met een ‘In en Out zone’. Dit wil zeggen dat het verlaten van ons evenement definitief is. Eenmaal je ons evenement verlaat, moet je een nieuw ticket aankopen om terug toegang te krijgen. Met deze maatregel hopen we de overlast van onze fuif voor de buurt te beperken.

Parkeren

Er is genoeg parkeergelegenheid op de parking van de sporthal.
Meer info in verband met de bereikbaarheid van onze fuif vindt u hier.

Voorzieningen

Hamburgerkraam
Vestiaire

Alcoholbeleid

Er wordt geen alcohol geschonken aan jongeren jonger dan zestien jaar, geen sterke drank aan min-achttienjarigen. Wie +16 is, kan een bandje afhalen in de zaal waar bier mee kan worden gekocht. Wie +18 is, kan een bandje afhalen waar ook sterke drank mee gekocht kan worden. Bandjes worden uitgedeeld ter hoogte van de drankbonnenstand, na vertoon van de identiteitskaart.

COVID-19

In deze fase van de pandemie en met de huidige maatregelen niet mogelijk om een evenement als het onze te organiseren. Echter, deze maatregelen zijn momenteel gepland om af te lopen op 28 januari, terwijl ons evenement gepland staat op 29 januari. We kunnen niet het onmogelijke beloven, maar willen toch hoop bieden aan de jeugd. Daarom blijven we ons evenement voorbereiden zoals gepland. We zullen er alles aan doen in de mate van het mogelijke om onze fuif te laten doorgaan, ook met mondmasker en/of met andere maatregelen (bv. CST / testing). We blijven echter ook realistisch. De kans is reëel dat ons evenement alsnog niet kan doorgaan. In dat geval worden tickets omgezet naar een latere datum of de editie van volgend jaar.

Intern reglement

Via deze link kunnnen jullie het intern reglement van Total Fos 2022 bekijken. Als bezoeker van ons evenement bent U gebonden aan dit intern reglement.

[siteorigin_widget class=”SiteOrigin_Widget_GoogleMap_Widget”][/siteorigin_widget]
[siteorigin_widget class=”SiteOrigin_Widget_Image_Widget”][/siteorigin_widget]